Hamburg en Mainz uit Duitse beker gekegeld

Fabian Morren
| 1 reacties
Hamburg en Mainz uit Duitse beker gekegeld
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de DFB Pokal, de Duitse beker zijn Hamburg en Mainz uitgeschakeld. Mainz ging met 2-1 onderuit bij tweedeklasser Aachen.

Mainz staat aan de leiding in de Bundesliga, maar in de beker is de club al heel snel uitgeschakeld. Bij Alemannia Aachen kwam het 2-0 achter door goals van Benjamin Auer en Marco Höger. De aansluitingstreffer kwam er nog langs Adam Szalai, maar verder kwamen de bezoekers niet.

Hamburg ging hard onderuit bij Eintracht Frankfurt. Mladen Petric, die de geblesseerde Ruud Van Nistelrooy verving, eiste nochtans een opmerkelijke hoofdrol op. De Kroaat trapte in eigen doel én scoorde ook twee keer voor HSV. Hij kon daarmee de zware 5-2-nederlaag echter niet vermijden.

Caio en Theofanis Gekas zetten de thuisploeg op een dubbele voorsprong. Petric scoorde nadien de 2-1, maar al snel werd het opnieuw via Gekas 3-1. Via een owngoal van Petric liep Frankfurt nog verder weg. Diezelfde Petric bracht de spanning nog even terug, maar uiteindelijk besliste Halil Altintop de wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties