NAC wil naar boven kijken

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
NAC wil naar boven kijken
Foto: © SC

NAC won vorige week verrassend met 2-1 van koploper FC Twente. Vorig seizoen pakten de Tukkers nog de landstitel in Breda.

Komend weekend speelt NAC tegen ADO Den Haag. "ADO maakt een prima seizoen door tot nu toe. Er staat een goed defensief blok en ook voorin zijn ze sterk. De spelvreugde straalt er bovendien van af. Ze hebben het goed voor elkaar daar", zegt trainer John Karelse, die met een Gert Aandewiel een duo vormt bij NAC.

"Kijk, toen Gert Aandewiel en ik begonnen, keken we nog niet zo naar het voetbal. We moesten punten hebben, want we moesten onderin weg. Toen dat lukte, zijn we echt met de ploeg aan de slag gegaan."

"Inmiddels zijn we zo ver dat we vooral naar onze eigen ploeg kunnen kijken en dat we wat minder rekening hoeven te houden met de tegenstander. We hebben de lat daarbij steeds een stukje hoger gelegd, want we zijn ook steeds aanvallender gaan spelen. Bovendien is de concurrentie met de week toegenomen, doordat de geblesseerden allemaal terug kwamen. Dan zie je dat iedereen steeds scherper en geconcentreerder wordt, want ze willen natuurlijk allemaal spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties