Ciman: "Lokeren heeft ons koud gepakt"

Nico Wieme
| 4 reacties
Ciman: "Lokeren heeft ons koud gepakt"
Foto: © SC

Laurent Ciman ging met Standard kopje onder bij Lokeren. De centrale verdediger vond dat de fout voor de nederlaag niet bij de defensie moest gezocht worden. "Het is wat al te makkelijk om ons met een beschuldigende vinger te wijzen."

Het moet zijn dat de Rouches een andere match gezien hebben dan de meeste waarnemers, want naast Dominique D'Onofrio had ook Laurent Ciman een pak kansen voor Standard gezien. "We hebben genoeg kansen gehad om te scoren, maar we hebben ze niet benut. Door onze hoge pressie gaven we ruimte weg op het middenveld en dat is een kolfje naar de hand van iemand als Benjamin De Ceulaer. Toch is hij niet het soort spits op wie je totaal geen vat krijgt. Hij had het geluk twee keer op de goede plaats te staan."

De centrale verdediger had een rare visie op de wedstrijden die een titelkandidaat buitenshuis moet spelen. "We moeten op verplaatsing in eerste instantie de nul houden." Toen wij hem opmerkten dat dit toch niet zo ambitieus is voor een ploeg die de titel ambieert, herpakte Ciman zich. "Eerst de nul houden en dan zoveel mogelijk doelpunten maken."

Over de verloren match was Ciman kort. "Voor de pauze toonden we te weinig duelkracht. Bij die twee tegendoelpunten viel de bal telkens goed voor Lokeren. Na de 1-0 hebben we het hoofd niet laten hangen, maar zijn we op zoek gegaan naar de gelijkmaker. Lokeren heeft ons dan koud gepakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties