Defour: "Geen geluk op verplaatsing"

Nico Wieme
| 3 reacties
Defour: "Geen geluk op verplaatsing"
Foto: © SC

Standard verloor al voor de vijfde keer dit seizoen op verplaatsing. Toch wel veel voor een titelpretendent. "We hebben gewoon geen geluk op verplaatsing", oordeelde Steven Defour.

Steven Defour ging zijn verantwoordelijkheid als captain van de Rouches niet uit de weg na de 2-1-nederlaag van Standard bij Lokeren, toch had de middenvelder geen zin om er veel woorden aan vuil te maken. "We hebben een goede match gespeeld, alleen heeft Lokeren meer efficiëntie getoond. Voorin konden we de bal niet bijhouden, maar achteraan stonden we goed in blok. Vijf nederlagen op verplaatsing is te veel voor een ploeg die de titel ambieert. We zouden buitenshuis wat meer mentaliteit moeten tonen."

De draaischijf van de Luikenaars vond dat de nederlagen niet alleen met een gebrek aan mentaliteit te maken hebben. "We hebben ook het geluk niet aan onze kant. Als we in uitmatchen ook eens wat geluk zouden hebben, dan zou ons dat al heel wat helpen. We moeten gewoon blijven voortwerken en dan zullen de resultaten er in de uitwedstrijden ook wel komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties