Overmeire: "Diepgang is eigen aan ons spel"

Nico Wieme
| 1 reacties
Overmeire: "Diepgang is eigen aan ons spel"
Foto: © SC

Killian Overmeire speelde opnieuw een sterke match op het Lokerse middenveld tegen Standard. De middenvelder zag zijn team verdiend de drie punten op zak steken en zwaaide met lof naar Benjamin De Ceulaer.

"Deze zege is verdiend", trapte Killian Overmeire meteen een open deur in. "We hadden vertrouwen getankt uit de voorbije matchen, vooral uit onze sterke thuisreputatie. We haalde niet voor niets achttien op achttien uit de voorbije zes thuiswedstrijden."

Wij wilden weten wat het aandeel van coach Peter Maes is in het Lokerse succes. "Hij vraagt ons iedere keer om heel aanwezig te zijn in de match. We moeten telkens de duels stevig aangaan. Zeker tegen een ploeg die een sterk middenveld heeft met spelers als Steven Defour, Axel Witsel en Mehdi Carcela."

Super Benji

Overmeire gaf toe dat het Lokerse spel vooral zeer verticaal is. "Snel diepgang zoeken is eigen aan ons spel. Onze spitsen tonen zich daarbij aartsgevaarlijk. Tegen Standard liepen zij constant vrij. Benjamin De Ceulaer is van goudwaarde voor dit Lokeren. Hij heeft alles: werkkracht, scorend vermogen, wendbaarheid, versnellingen en balvastheid. Benji is gewoon super."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties