Vanavond eerste Voetbalkrant.com's pokertoernooi

Vanavond eerste Voetbalkrant.com's pokertoernooi
Foto: © SC

Volgende week komt de Sint op bezoek uit Spanje. En hij is de lezers van Voetbalkrant.com niet vergeten. Hij heeft enkele mooie presentjes in petto voor de trouwe voetballiefhebber.

Ja, de Sint brengt dit jaar wat lekkers mee voor de lezers van Voetbalkrant. Samen met BWIN brengt de goede man voor jullie, onze trouwe fans, een GRATIS pokertoernooi

Veel voetballers spelen immers in hun vrije tijd wel een spelletje poker. Voetbalkrant.com probeert daarom ook beide wereld met elkaar te verbinden.

Zoals een strafschopnemer soms moet bluffen tegenover de doelman tussen de palen, moet ook een pokerspeler aan tafel zijn tegenstander kunnen overbluffen. De grens tussen voetbal en poker is dus kleiner dan u denkt.Overbluf de andere voetballiefhebbers en ga naar huis met een vette prijs.

Voetbalkrant.com biedt u dan ook de kans om aan een gratis pokertornooi mee te spelen en een mooie prijs in de wacht te slepen. De winnaar neemt een gepersonaliseerd shirt van Real Madrid mee naar huis, de nummers twee en drie gaan lopen met een shirt van Bayern of Real Madrid.

In december staan er vier tornooien op het programma: op 6/12, 13/12, 20/12 en 27/12. Ieder tornooi wordt aangevat om 20u30. Deelname is alleen mogelijk als u ingeschreven bent.*

Bent u nog geen lid van BWIN, maak dan snel een account aan die je 150 euro gratis oplevert. Deze toernooien zijn kostenloos. U moet geen geld storten om te mogen deelnemen.

Nodig ook al je vrienden uit om deze avond met ons door te brengen. Misschien komt de Sint dit jaar uit Spanje met een shirt van Real Madrid voor u.

* Om in te schrijven overloopt u volgende stappen:
1) Log je in op BWIN of maak een account aan die je 150 euro gratis oplevert.
2) Ga naar het Poker-gedeelte
3) Klik links op 'Direct spelen' (of download de volledige versie)
4) Kies bovenaan voor 'Geplande tornooien'
5) Selecteer het tornooi 'VK/WF Weekly Freeroll' (begintijd: 6 dec 20:30)
6) Klik rechts op 'Registreren Gratis'
7) Vul het paswoord 'plvm5627' in en klik nogmaals op 'Registreren Gratis'
8) Je bent nu ingeschreven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties