De naam van Lombaerts valt bij Chelsea

Mathias Dumarey
| 36 reacties
De naam van Lombaerts valt bij Chelsea
Foto: © SC

Nicolas Lombaerts (foto) neemt het morgen met Zenit Sint-Petersburg op tegen AEK Athene. Met een zege kunnen de Russen Anderlecht helpen om de 1/16de finales van de Europa League te bereiken.

Nicolas Lombaerts is alleszins gemotiveerd om Anderlecht een handje te helpen. Wint Zenit morgen in Griekenland en paarswit wint thuis van Hajduk Split, dan is Anderlecht door. Lombaerts wil niets meer dan dat Anderlecht en AA Gent zich morgen kunnen kwalificeren voor de volgende ronde "want dit is goed voor het Belgische voetbal", aldus de Bruggeling in HLN.

De Russen zijn al enkele dagen in Athene om de partij op AEK voor te bereiden. "In Rusland was het eigenlijk niet te doen. Vorig weekend raasde er nog een orkaan over de stad. Nog nooit zag ik zo veel sneeuw. Hier kunnen we op een ideaal veld rustig en goed de partij voorbereiden."

Lombaerts wordt ondertussen ook genoemd bij Chelsea, maar de verdediger kan dit gerucht heel goed relativeren. "Het is leuk om genoemd te worden bij zo'n club, maar het is toch het eerste wat ik er van hoor. Maar als Romelu Lukaku bij Chelsea en Real Madrid geciteerd wordt, dan zullen die scouts ook wel gezien hebben dat ik hem twee keer in mijn zak heb gestoken", grijnst Lombaerts tot slot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties