Bayern München kan Zwolle-spits niet strikken

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Bayern München kan Zwolle-spits niet strikken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sjoerd Ars (foto) trekt niet naar Bayern München. De spits van de Nederlandse tweedeklasser FC Zwolle vond het sportieve plaatje voor hem niet passen.

Sjoerd Ars had een reuzenstap kunnen zetten in zijn loopbaan door van de Nederlandse tweede klasse te verhuizen naar Bayern München. Maar dat feestje gaat dus niet door want Ars heeft geen zin om eerst in het tweede elftal ervaring op te doen.

"Ik had gewoon te veel moeten opgeven. Financieel was het een prima contract, maar de sportieve vooruitzichten waren niet deze die ik in gedachten had. Ik zou eerst in het tweede elftal moeten spelen dat speelt in de 3.Bundesliga. Ik heb gehoord dat het niveau daar lager ligt dan hier in de tweede klasse en dat sprak me hoegenaamd niet aan", aldus Ars in Voetbal International.

Bayern kon de beslissing van Ars begrijpen. "Christian Nerlinger (technisch directeur van Bayern, nvdr) liet mijn manager weten dat hij net hetzelfde zou gedaan hebben", weet Ars die ook een nieuwe aanbieding van Zwolle laat schieten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties