De Mul terug naar Spanje?

Maarten Van Bever
| 9 reacties
De Mul terug naar Spanje?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Standard beleefde men tot dusver nog niet veel plezier aan Tom De Mul. De huurspeler van Sevilla raakt maar niet verlost van een blessure aan de adductoren die hem al maanden aan de kant houdt. Mogelijk keert De Mul vervroegd terug naar Spanje.

Standard vertrekt vandaag op winterstage naar de Portugese Algarve, maar Tom De Mul reist niet mee af. De 24-jarige ex-Rode Duivel sukkelt nog steeds met een blessure aan de adductoren en is bezig aan de revalidatie van de laatste kans.

In februari van vorig jaar werd De Mul in Spanje geopereerd omdat hij blijvende last had van een pubalgie. Toen hij in de zomer werd uitgeleend aan Standard leek hij aanvankelijk hersteld, maar al snel doken de problemen opnieuw op. Standard en Sevilla spraken af dat een nieuwe operatie nodig was, maar ook die lijkt geen soelaas te brengen.

Standard stelt de gezondheid van de speler voorop maar wil op het einde van de maand weten waar het aan toe is. Als er dan nog geen uitzicht is op herstel, lijkt een terugkeer van De Mul naar Sevilla onvermijdelijk. Ook al beklemtoonde zijn zaakwaarnemer gisteren dat dat scenario voorlopig niet aan de orde is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties