Eindelijk transferbewegingen op Stayen

Onbekend Onbekend
| 35 reacties
Eindelijk transferbewegingen op Stayen
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

STVV lijkt dan toch werk te maken van het uitbouwen van de ploeg. Zo tekende vrijdag Kevin Taelemans een contract voor twee seizoenen. Maandag komt er een Estse spits op bezoek en de club onderhandelt ook nog met Adnan Custovic en Dominic Foley.

De 23-jarige Kevin Taelemans zette vrijdag zijn handtekening bij STVV. Taelemans komt over van vierdeklasser Overijse. Hij stapt pas na dit seizoen over naar de Kanaries. HBvL meldt dat ook Westerlo, Germinal Beerschot en Lierse interesse toonden voor deze speler.

Ook komt er naar alle verwachting maandag een Est zich bewijzen. Sander Post, een spits van de Estse club Flora Tallinn, voetbalde in een vorig leven voor onder andere Go Ahead Eagles. Hij speelde reeds zeven interlands voor zijn land.

Ook Charleroi-speler Hervé Kage is nog een optie. "Kage moet zelf uitmaken of hij de zware concurrentie wil aangaan met Mennes en Delorge. Pas dan kan er verder gepraat worden. Afhankelijk van zijn keuze en de ernst van zijn liesblessure traint de Charleroi-speler volgende week langer mee."

De onderhandelingen met Germinal Beerschot-speler Adnan Custovic gaan nog verder. Heikel punt zou de duur van het contract zijn. Cercle Brugge-aanvaller Dominic Foley maakte dan weer geen al te goede beurt bij de medische testen. De medische staf van STVV stelt het nut van verdere medische tests zelfs uitdrukkelijk in vraag. Foley, die te kampen heeft met een conditionele achterstand door een knieblessure, zou in het beste geval pas over vele weken inzetbaar zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties