Alderweireld en Vertonghen krijgen slaag van Mertens

Jarryd Naegels
| 3 reacties
Alderweireld en Vertonghen krijgen slaag van Mertens
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dries Mertens en Utrecht hebben voor de uitslag van het weekend gezorgd in de Eredivisie. Utrecht won immers met 3-0 van Ajax.

De Amsterdammers, met Vertonghen en Alderweireld negentig minuten tussen de lijnen, kwamen nog goed weg met die 3-0. Utrecht, met Mertens en Jan Wuytens, liet nog enkele wenkende kansen liggen op een grotere vernedering.

Topschutter Bjorn Vleminckx tikte er weer één binnen in de partij tegen NAC. Zijn goal volstond echter niet voor de zege. NEC, met ook Thomas Chatelle de hele wedstrijd op het veld, speelde immers 2-2.

Michel Preud'homme en Nacer Chadli boekten een knappe overwinning op het veld van Groningen. De club van Jonas Ivens ging in het slot met 1-2 onderuit.

Ook bij Roda konden de Belgen juichen. Laurent Delorge, Davy De Fauw en Jimmy Hempte wonnen met 3-0 van Excelsior. Laatstgenoemde scoorde de eerste treffer voor de thuisploeg.

Davino Verhulst zorgde met Willem II dan weer voor een kleine stunt. De club uit Tilburg boekte een eerste driepunter dit seizoen. Het won met 1-0 van Vitesse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties