Carcela houdt optie België nog altijd open

Carcela houdt optie België nog altijd open
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mehdi Carcela (foto) is er nog altijd niet uit of hij dan wel voor België of voor Marokko kiest om interlands te betwisten. Hij tekende wel al papieren voor Marokko, maar niet om definitief voor het land te kiezen.

Volgens de Marokkaanse voetbalbond zijn de getekende papieren bindend en heeft Mehdi Carcela dus definitief voor Marokko gekozen. Maar dat wil de Standard-speler aanvechten. Carcela stapte al naar het internationaal sporttribunaal TAS in Lausanne omdat hij toch nog fel overweegt om voor België te gaan voetballen.

"Het was nog niet zijn bedoeling om zich aan Marokko te binden. Zijn definitieve beslissing stond nog altijd niet vast", zegt zijn advocaat Jean-Louis Dupont in HLN. Dupont verwacht zelf over drie à vier maanden duidelijkheid te hebben. Bondscoach Georges Leekens volgt het allemaal van op een afstand. "Ik lees en hoor dingen en ik heb kopieën in mijn bezit waarin wordt aangegeven dat hij voor Marokko zou kiezen. Voorts heb ik niets officieels te melden", aldus de bondscoach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties