Glouftsis: "Ik hou van deze club"

Steurbaut Kersten
| 48 reacties
Glouftsis: "Ik hou van deze club"
Foto: © SC

Stavros Glouftsis maakte zaterdag zijn eerste doelpunt voor Antwerp. Een treffer die de Great Old drie punten opleverde en de aanvaller een dosis herwonnen zelfvertrouwen.

Glouftsis maakte dus meteen een belangrijke maar ook een gecontesteerde treffer. Volgens de spelers van Doornik had de bal de lijn niet overschreden.

“Dan liegen ze”, zegt de Griek in HNB. “De bal was er zeker dertig centimeter over. Anders zou de grensrechter dat niet hebben kunnen zien.” Pikant detail: de bewuste lijnrechter was een uit het publiek gepikte fan van Antwerp. “De bal was binnen en dat zeg ik niet omdat ik Antwerp-supporter ben”, zegt de 16-jarige interim-vlaggenier.

Glouftsis hoopt nu op een doorbraak. “Ik heb een tussentijdse transfer overwogen, maar ik hoop nog altijd op een volwaardige kans. Ik scoor makkelijk en kan de ploeg zeker iets bijbrengen als ik geregeld mijn kans krijg.”

“Ik heb moeilijke maanden achter de rug, want ik was met grote ambities naar Antwerp gekomen. Ik hou van deze club en wil het hier nog altijd maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties