Fevang loopt vermoedelijk spierscheur op

Nico Wieme
| 3 reacties
Fevang loopt  vermoedelijk spierscheur op
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een kwartier voor tijd mocht Geir Ludvig Fevang zijn opwachting maken bij Lokeren. De Noor haalde het einde van match niet en moest trekkebenend het veld verlaten.

Met nog vijftien minuten op de klok verving Geir Ludvig Fevang de teleurgestelde Ivan Leko. De Lokerse middenvelder kon tien minuten meespelen en tastte dan naar zijn bil. Voortspelen ging niet meer. Met een grote grimas op het gezicht sukkelde de Noor van het veld.

Benjamin De Ceulaer wist ons na afloop van de match te vertellen dat Fevang vermoedelijk een scheur aan de quadriceps heeft opgelopen. Verder onderzoek zal uitsluitsel moeten brengen.

Peter Maes wou zijn onfortuinlijke speler al een minuut of twee eerder naar de kant halen, maar zijn vervanger Marcel M'Bayo nam de nodige tijd om zijn veters te strikken. Dat kwam hem op een fikse uitbrander van zijn coach te staan. Maes wist van geen ophouden en bleef maar foeteren op de Congolees, zelfs toen die al op het veld stond. De vierde official moest de Limburger tot kalmte aanmanen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties