Redknapp: "Onmogelijke droom"

Jelle Vereecke
| 3 reacties
Redknapp: "Onmogelijke droom"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham heeft zich gisteren geplaatst voor de kwartfinales van de Champions League, ten koste van AC Milan. En dat in hun eerste optreden op het kampioenenbal.

"Het is een onmogelijke droom die we tot dusver gerealiseerd hebben", zegt Tottenham-manager Harry Redknapp. "Wie dit twee jaar geleden voorspeld had, zou ik helemaal gek verklaard hebben. We hebben AC Milan uitgeschakeld en hielden twee keer onze netten schoon. En we wonnen onze groep in de eerste ronde, dat was het moeilijkste van allemaal."

"We wisten dat het een nerveuze avond zou worden", aldus Redknapp over de matige terugmatch op White Hart Lane. "Sandro was schitterend op het middenveld, zeker voor een jonge kerel met zo goed als geen Champions League-ervaring. We verdedigden alsof ons leven er van afhing en onze keeper deed het ook uitstekend."

"Ik weet niet hoe ver we nog kunnen geraken", zegt Redknapp. "Maar het wordt moeilijk voor iemand om Barcelona te kloppen. Hoe zij het team uit de Premier League, dat waarschijnlijk de beste passing heeft, zomaar wegtikten, was ongelooflijk. Wij willen gewoon zo lang mogelijk in deze competitie blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties