Opgeluchte Mennes: "Stress is weg"

Fabian Morren
| 3 reacties
Opgeluchte Mennes: "Stress is weg"
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Sint-Truiden is door de overwinning tegen Germinal Beerschot het afgelopen weekend zo goed als zeker gered. De druk kon deze week dan ook even van de ketel.

"De overwinning tegen Germinal Beerschot heeft ons een goed gevoel bezorgd. De redding is nog niet 100 procent zeker, maar wel heel kortbij. Je voelde de voorbije week dat het iets meer ontspannen ging op training. De stress is weg", zegt de 34-jarige Wim Mennes in HBvL.

"Die spanning was toch erg toegenomen doordat die overwinningen maar uitbleven. We speelden niet met de daver op het lijf, maar het was toch allemaal wat belastend. Toen we ook die inhaalwedstrijden verloren, zag het er benard uit. Hopelijk is het dit weekend allemaal definitief gedaan en stellen we het behoud veilig."

"We gaan naar Zulte Waregem om te winnen", beweert de middenvelder. "Al ga je aan de rust toch ook kijken naar de tussenstanden op de andere velden. Als die voor ons positief zijn, dan kunnen we in de tweede helft echt vrijuit gaan voetballen en wie weet volledig op eigen houtje voor een verlengd verblijf in eerste klasse zorgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties