Peeters: "Onze gram op het veld gehaald"

Jarryd Naegels
| 1 reacties
Peeters: "Onze gram op het veld gehaald"
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge heeft woensdagavond makkelijk de drie punten gepakt bij een zwak Charleroi. Coach Bob Peeters was uiteraard tevreden achteraf. "Op de zege viel niets af te dingen."

Door de 0-3-zege bij de Zebra's wipt Cercle over Kortrijk in de stand. "Ik ben blij dat we door die zege nog een plaatsje konden stijgen", aldus Peeters. "Nu hebben we een leuke groep in play-off II."

Cercle zal het opnemen tegen KV Mechelen, Lierse en STVV. "Dat zijn duels waar een leuke sfeer zal hangen", weet de Cercle-coach. "Play-off II wordt op die manier toch wat opgefleurd."

"Gelukkig zitten we nu in een poule met KVM, Lierse en STVV.
Dat zal Play-off II opfleuren" (Bob Peeters is heel blij met de zege)

Rentree Gombani
Er was ook de rentree van Hounour Gombani. "Dit is een grote simulans voor hem om verder te blijven werken. Hij moet volgend seizoen zijn plek weer afdwingen. Vandaag zat hij nog aan een hoge hartslag, maar dat is normaal."

Toch viel er ook slecht nieuws te rapen. Renato Neto moest immers worden afgevoerd na een aanslag van Aarab. "Dat lijkt een ernstige blessure", zegt Peeters. "Onderzoek zal uitwijzen wat hij heeft."

Eten en drinken
Door de interlandperiode krijgen de spelers enkele dagen vrijaf. "Donderdag (Vandaag, red.) volgt er een uitlooptraining. Nadien gaan we met de hele groep iets eten en drinken. Daarna is iedereen vrij tot dinsdag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties