Barda: "Nog 9 cupmatchen te gaan"

Barda: "Nog 9 cupmatchen te gaan"
Foto: © SC

Racing Genk profiteerde gisterenavond optimaal van de nederlaag van Anderlecht. Barda bezorgde de Limburgers met zijn twee treffers de overwinning.

Lokeren kwam dankzij Nill De Pauw nochtans verrassend op voorsprong in de Cristal Arena. "Die goal vond ik erg onverdiend", aldus Elyaniv Barda na de wedstrijd. "Even sloop er twijfel in de ploeg, maar de trainer gaf ons snel weer moed. En toen de tweede helft op gang werd gefloten, was er van twijfel geen sprake meer."

"We speelden aardig wat powerplay", vindt Barda. "Maar als dat niet tot een resultaat leidt, ga je op een gegeven moment overhaast voetballen. En dat is niet de manier waarop je de tegenstander kan kloppen. Maar gelukkig konden wij dan toch twee keer scoren."

"Vandaag zijn wij de winnaars van de speeldag, maar dat kan volgende week best iemand anders zijn. Het worden nog negen cupmatchen en de meest regelmatige ploeg gaat het dichtst eindigen. Deze speeldag is het beste voorbeeld dat voorspellingen maken in play-off I onbegonnen werk is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties