Martens: "Geen eindronde is enorm ontgoocheling"

Dirk Pieters
| 5 reacties
Martens: "Geen eindronde is enorm ontgoocheling"
Foto: © SC

KV Oostende deed zaterdagavond een slechte zaak. Het seizoen zit er nu helemaal op voor de kustploeg. Zowel promotie als een eventuele eindronde zitten er niet meer in en dat beseft ook Gertjan Martens.

“Het seizoen is zeker afgelopen nu. We kunnen en moeten enkel nog spelen voor de eer van Oostende en er toch nog proberen een mooi einde van te maken. Sommige spelers willen zich nog in de kijker spelen en zo moeten we dus alles blijven geven. Ook voor de supporters moeten we de laatste vier matchen er proberen iets van te maken.”

Toch heeft Oostende het niet enkel dit weekend laten afweten. “Ook de week daarvoor verliezen we tegen doornik die twintig minuten met negen man speelde. De ontgoocheling is erg groot momenteel bij iedereen. Voor het seizoen hadden we de ambitie om die eindronde te halen maar als je ziet nu dat die doelstelling niet meer mogelijk is, dan is het normaal denk ik dat je als voetballer ontgoocheld bent.

Volgend seizoen opnieuw proberen? “Ik heb nog één jaar een contract bij KV Oostende en ik voel me zéér goed bij deze club. Ook met de nieuwe trainer ( Fred Vanderbiest) klikt het enorm goed. Mijn droom is nog altijd om in eerste klasse te spelen dus moest er sportief een verbetering in zitten dan is dat natuurlijk altijd mooi meegenomen, maar momenteel ben ik heel gelukkig bij de kustploeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties