Peeters: "Mogen de twijfel niet laten binnensluipen"

Jelle Vereecke
| 2 reacties
Peeters: "Mogen de twijfel niet laten binnensluipen"
Foto: © SC

Cercle Brugge nam een valse start in play-off II. Het kon thuis immers niet winnen van Lierse. Maar iedereen zat al met zijn gedachten bij de wedstrijd van woensdag in de Beker van België.

Het leek er even op dat Cercle Brugge niet had moeten spelen tegen Lierse door de klacht van Eupen. "We hebben inderhaast een plan-B uitgedokterd en een interne oefenpartij op zaterdagmorgen gepland", zegt Cercle-trainer Bob Peeters. "Gelukkig kregen we nadien de melding dat we toch mochten spelen. We hadden die wedstrijd nodig om het ritme weer op te pikken."

Peeters kwam nog even terug op de gemiste kansen in de wedstrijd tegen Lierse. "Dit is een verhaal dat ons al sinds de winterstop achtervolgt. We dwingen voldoende doelgevaar af, maar het zit ons niet mee bij de afwerking. We begonnen vrij aardig aan de wedstrijd met een vlotte balcirculatie. Als Reynaldo scoort, dan wordt Lierse verplicht zijn egelstelling te verlaten."

"Nu moeten we snel de koppekes vrijmaken", aldus Bob Peeters. "Westerlo heeft heel wat vertrouwen getankt met die zege tegen Kortrijk, maar wij mogen de twijfel zeker niet laten binnensluipen. Ik vond het wel bijzonder spijtig dat de supporters plots begonnen te morren. In de momenten dat het minder goed gaat, heb je de steun van de fans nodig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties