Raymaekers: "Harbaoui en Remacle maakten het verschil"

Onbekend Onbekend
| 7 reacties
Raymaekers: "Harbaoui en Remacle maakten het verschil"
Foto: © SC

OH Leuven kroonde zich zondag tot de verdiende kampioen na een 2-0-zege tegen vice-kampioen Lommel United. Voor Wim Raymaekers, die kan rekenen op interesse van enkele eersteklassers, een absolute bekroning na vier seizoenen tweede klasse.

Een leuke wedstrijd was het zeker niet, maar Leuven deed wat het moest doen voor een volgelopen stadion. “Het was toch een rare wedstrijd. Lommel kwam nog met een vrije sterk elftal aan de aftrap, dus we waren gewaarschuwd. Uiteindelijk hebben we de klus kunnen klaren. We probeerden de wedstrijd onder controle te houden, maar Lommel kwam bij momenten toch goed prikken. Voor de supporters was het misschien niet al te mooi, maar voor de spelersgroep is dit een mooie afsluiter. ”

De Tunesiër Harbaoui maakte het verschil met zijn 24ste en 25ste doelpunt. “Niet alleen vandaag (gisteren, sc). Harbaoui en Remacle maken al het hele seizoen het verschil voor ons. Daar moeten we eerlijk in zijn. We hebben een goed geheel, maar vooral zij twee staken er toch bovenuit.”

Na net geen uur spelen kreeg de centrale verdediger van OHL een applausvervanging. “Het was een heel mooi moment. Kippenvel. Ik stond op negen gele kaarten, bij een volgende gele kaart had ik dus twee wedstrijden moeten missen in eerste klasse.  Ik wist ook niet of ik wel zou spelen. Ik moest rustig blijven voetballen van de trainer en proberen die tiende kaart niet te pakken en dat is me gelukt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties