Interview Artz: "Heel tevreden over het afgelopen seizoen"

Dirk Pieters
| 2 reacties
Artz: "Heel tevreden over het afgelopen seizoen"
Foto: © SC

Het seizoen is helemaal afgelopen voor Dender EH. De tweedeklasser wist de laatste wedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten.

We spraken na de laatste wedstrijd van de competitie met Wouter Artz over het afgelopen én komende seizoen.

Hoe was de laatste wedstrijd van het seizoen?

"Het was een lastige wedstrijd met niet altijd even mooi voetbal, maar winst in de laatste wedstrijd was wel heel belangrijk. Ik ben vooral blij dat we de laatste wedstrijd van het seizoen winnend hebben afgesloten. Dat waren we ook wel verplicht aan de supporters. De laatste 2 wedstrijden waren helemaal niet goed. Maar als je ziet dat de supporters van Dender bij de laatste wedstrijd van het seizoen met een grote groep toch nog kwamen kijken, dan moet je hen gewoon een overwinning schenken."

Het seizoen is afgelopen. Tevreden over jouw seizoen én dat van de club?

"Voor mij persoonlijk ben ik ontzettend blij met wat ik dit seizoen heb kunnen laten zien. Als je ziet waar ik vandaan kom, kan ik alleen maar tevreden zijn. Na jarenlang blessureleed en pech moet ik bij deze mijn familie, vrienden en mijn vriendin ontzettend bedanken voor hun steun en geloof in mij. Anders had ik dit niet meer kunnen verwezelijken. Maar natuurlijk ook de trainer Vital Borkelmans, Jan Van Damme (fysio) en de hele technische staf bleven in mij geloven. Voor Dender denk ik ook dat we tevreden mogen zijn. Zeker gezien de omstandigheden. Er speelde zich heel wat af binnen de club en dan mogen we toch nog trots zijn op onze mooie plaats in het klassement." 

Nu is het rusten geblazen of toch nog niet voor jullie?

We trainen bij Dender nog door tot eind mei ongeveer. Dan ben ik van plan om mijn vriendin te bezoeken in Barcelona waar ze een 3 maanden stage doet. Ook naar mijn zus op Curacao waar ze woont met haar man en eind april een dochter hebben gekregen.

Wat zijn de ambities voor het volgende seizoen? Blijf je bij Dender of is er interesse van andere clubs?

Ik heb binnenkort een gesprek met het bestuur van Dender over de toekomst. Normaal lig ik nog één jaar onder contract bij Dender en zal ik ook volgend jaar daar voetballen. Toch weet je in het voetbal maar nooit. Ik heb ook nog zeer veel ambitie om het maximale uit mijn carriere te halen. Ik ben nu 26 jaar en wil nog maximaal genieten van het voetbal. Als ik mijn vriend Jimmy de Wulf wel eens spreek over hoe het is om te voetballen op cyprus lijkt mij dat ook wel wat, alleen gaat mijn voorkeur uit naar Spanje of Italië. We zullen dus wel zien hoe alles loopt.

Bedankt voor de tijd en geniet van de vakantie.

Graag gedaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties