Özil en Ronaldo laten Barcelona nog even wachten

Melissa Maes
| 50 reacties

Real Madrid wint met gemak van Getafe. Door de 4-0-overwinning moet FC Barcelona nog even wachten op de titel. De titel van topscorer lijkt wel al bekend, Cristiano Ronaldo vond dinsdagavond driemaal de weg naar het doel.

Real Madrid zette van bij het begin druk. Getafe-doelman Oscar Ustari had alle moeite om de bal uit zijn netten te houden. Na ruim twintig minuten zette Mesut Özil voor en kon Cristiano Ronaldo binnenkoppen. Het duo had in de eerste periode nog enkele kansen, maar die werden niet afgewerkt.

Het was wachten tot de tweede helft om nog meer doelpunten te zien. Na tien minuten spelen was het opnieuw op aangeven van Özil dat Ronaldo voor de 2-0 zorgde. Karim Benzema pikte ook zijn doelpuntje van de avond mee.

In de slotminuten kende Ronaldo nog steeds geen genade met Getafe. Vanaf elf meter trapte de Portugees zijn derde goal binnen. Barça kan woensdagavond de titel pakken bij Levante.