Pedro: “De match was perfect”

Michiel Derwael
| 1 reacties
Pedro: “De match was perfect”
Foto: © SC

Barcelona won zaterdag met 3-1 van Manchester United. Flankaanvaller Pedro gaf zijn ploegmaats het goede voorbeeld door de openingstreffer te maken. “Ik ben zeer blij om weer eens te scoren, zeker in de finale.”

Barcelona begon moeizaam aan de wedstrijd, maar kon toch de score openen via Pedro. “Ik ben gelukkig dat ik mocht meehelpen om met de club geschiedenis te schrijven. We waren gebrand om de finale te winnen en deze trofee aan de fans te schenken”, verklaart de flankaanvaller.

“We weten dat deze titels binnenkort historie zijn en we zullen dus opnieuw op zoek gaan naar nieuwe titels. Ook al beseffen we dat dit niet vanzelfsprekend is. Deze match was perfect.  We wilden aanvallen en hebben dit ook gedaan.”

Abidal werd na de wedstrijd gebombardeerd tot kapitein en mocht de trofee in ontvangst nemen. “We wilden iets doen voor Eric. Hij verdiende dit moment. Hij heeft veel steun gekregen van de fans en van de ploeg. Dat beeld zal eeuwig in het geheugen staan van hem en zijn familie. Ook voor de speler was het een emotioneel moment”, aldus Pedro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties