Prandelli waarschuwt Italiaanse internationals

Bart De Wilde
| 1 reacties
Prandelli waarschuwt Italiaanse internationals
Foto: © SC

Italiaans bondscoach Cesare Prandelli heeft alle internationals op scherp gezet. De oefenmeester heeft verklaard maatregelen te zullen nemen tegen spelers die zich niet normaal kunnen gedragen.

Daniele De Rossi kreeg onlangs geen uitnodiging voor het nationale elftal van Italië. De middenvelder van AS Roma liep tegen een schorsing van drie wedstrijden aan en behoort om die reden niet tot de selectie voor de confrontaties met Estland en Ierland.

"Het had niets te maken met een technische keuze, maar op zijn gedrag bij Roma. Daniele moet zijn kalmte bewaren en dan staat de deur naar de nationale ploeg altijd open", verklaarde de Italiaanse bondscoach maandag aan de Italiaanse media. Eerder dit seizoen nam Prandelli ook al eens disciplinaire maatregelen tegen de speler.

Daarnaast kijkt de coach naar de sportieve situatie van iedere speler. "Vanaf september moet iedereen die uitgenodigd wil worden spelen voor hun club." Met die uitspraak richtte Prandelli zich op Antonio Cassano van AC Milan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties