Wilmots: "Turkije is net als wij beter geworden"

Melissa Maes
| 18 reacties
Wilmots: "Turkije is net als wij beter geworden"
Foto: © SC

Assistent-bondscoach Marc Wilmots heeft altijd een duidelijke mening. Ook deze keer sprak hij klare taal over de Rode Duivels en Turkije. “Zoals wij in Turkije speelden, mag het deze keer niet zijn.”

“Wij waren toen slecht. De Turken wonnen de wedstrijd niet, wij verloren ze. Dat mag niet meer gebeuren. We moeten van in het begin bij de zaak zijn”, aldus Marc Wilmots in Het Nieuwsblad.

België mag de Turken niet onderschatten. “Turkije is net als wij beter geworden. In hun match tegen Oostenrijk hadden ze de eerste twintig minuten liefst zeventig procent balbezit. Het wordt voor ons zaak om het middenveld te beheersen en hen zeker niet in hun spel te laten komen.”

“We gaan de goede dingen uit de vorige wedstrijden behouden, dus de kans is zeer groot dat we in een 4-3-3 opstelling spelen. Hun trage verdedigers spelen wel in ons voordeel, we gaan ons best doen om de ruimte in de rug van de backs te benutten. Maar we zullen bijna de perfecte wedstrijd moeten spelen.”

Is er al meer duidelijkheid over wie gaat spelen? “We hebben al een basisploeg in ons hoofd, maar die kan natuurlijk nog veranderen. We kennen de kwaliteiten van al onze spelers, maar ze moeten die bevestigen op training. Vincent Kompany en Simon Mignolet spelen wel al zeker.”

De Rode Duivels kunnen u ook nog een extraatje bezorgen!
U krijgt van ons immers 150 euro gratis krediet om te gokken via BWIN. Schrijf u in via deze website en ga naar huis met zakgeld.
 
Denkt u bijvoorbeeld dat de Rode Duivels met 2-1 zullen winnen van Turkije, dan betaalt BWIN  zeventien keer uw inzet terug: 2.550 euro. U kan ook voorzichtiger zijn en gewoon gokken op een overwinning van de Belgen, wat nog steeds 322,5 euro oplevert. 

Gegokt maar verloren? Misschien is er nog een troostprijs. Bij iedere gok van 10 euro op een sportweddenschap tot eind juni, maak je nog kans op een VIP-reis naar Real Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties