"AA Gent zal de beste Roy Myrie ontdekken"

Melissa Maes
| 21 reacties
"AA Gent zal de beste Roy Myrie ontdekken"
Foto: © SC

Roy Myrie kent bij AA Gent voornamelijk fysieke ellende. Tijdens de winterstage in Spanje liep de Costa Ricaan een nieuw meniscusletsel op. “In Gent hebben de mensen nog niet de echte Myrie zien spelen.”

Roy Myrie blikt in Het Nieuwsblad nog eens terug naar de winterstage in Spanje. “Ik voelde met net stilaan klaar om met de groep aan te sluiten en hoopte in de terugronde mijn plaats in het team opnieuw te veroveren. Maar in een seconde zie je alles waar je zo lang voor hebt geknokt, onmogelijk worden.”

“In die eerste donkere weken heb ik heel veel steun gehad van mijn familie en vrienden. Ook de club is mij blijven helpen en aanmoedigen.” Kinesist Tim Wattez begeleidt Myrie al enkele maanden tijdens zijn revalidatie en vergezelde de Costa Ricaan tijdens de vakantie in zijn thuisland.

“Ik heb het gevoel dat de mensen in Gent nog niet de echte Myrie hebben zien spelen. Door al die blessures kreeg ik nooit de kans om verschillende maanden op rij te spelen. Ik ben zeker dat als ik nu fit raak, AA Gent de beste Roy Myrie zal ontdekken. Dat ben ik hen ook verschuldigd na al hun steun en inspanningen”, besluit de rechtsachter.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties