Belgacom Beach Soccer arriveert in Bredene

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Belgacom Beach Soccer arriveert in Bredene
Foto: © SC

Enkele weken geleden werd in Tubeke het startschot gegeven voor het Belgacom Beach Soccer Championship 2011. Komend weekend staat in Bredene de tweede manche van dit entertainende voetbalevenement op het menu.

Weer of geen weer, het Beach Soccer-event zal komend weekend gewoon plaatsvinden in Bredene. 1420 Braine zal er zijn leidersplaats verdedigen in de Serie A. Dat team won de eerste manche na een spannende finale tegen BS Perwez (3-2). 

Het Belgacom Beach Soccer-toernooi valt samen met de’ Dag van de Bredenaar’, die vrijdag doorgaat. Indien het weer het enigszins toelaat, zal er ter gelegenheid hiervan een exclusieve wedstrijd georganiseerd worden tussen oud-spelers van Club Brugge (aangevuld met enkele Bekende Vlamingen) en het gemeentebestuur van Bredene.

Zaterdag en zondag zal er vanaf 10.00u doorlopend activiteit zijn op het strand van Bredene.  Tegelijkertijd met de manche in Bredene wordt er ook in Luik en Visé aan beachvoetbal gedaan. De apotheose van dit zomerse voetbalevent staat op 13 en 14 augustus op de kalender. Dan sluit het Belgacom Beach Soccer Championship af in Knokke-Heist. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties