Gorius: "Ik doe gewoon mijn werk"

Gorius: "Ik doe gewoon mijn werk"
Foto: © SC

Julien Gorius kroonde zich andermaal met een knap doelpunt tot matchwinnaar voor KV Mechelen. De Franse middenvelder toonde nogmaals zijn belangrijkheid aan.

"Of ik misschien te belangrijk ben? Dat weet ik niet. Ik doe gewoon mijn werk op de best mogelijke manier", zei Gorius die ook opmerkte dat het nog niet echt vlot liep bij de thuisploeg. "Het is pas de tweede wedstrijd die we zonder Yoni (Buyens, nvdr.) spelen. Het is nog wat zoeken en aanpassen voor ons. Maar het is nu eenmaal zo, we moeten zonder hem door, maar het zal nog wat tijd vergen."

Zijn goal was wederom een pareltje. "Het begon allemaal met die goeie bal van Jonathan (Wilmet). Ik kon hem goed aannemen en ging mijn verdediger tegenvoets voorbij. Nu, we zijn het seizoen goed begonnen. Voor elke ploeg is het belangrijk om zijn eerste wedstrijd te winnen. Er was veel goede wil, maar dat werd soms verkeerd gekanaliseerd. Dat zal de komende weken wel beteren."

"Het vertrouwen zit nu in de ploeg. We kunnen zonder enige druk naar Anderlecht afreizen. We zien wel wat het gaat geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties