Brepoels, Stevens of toch Vergoossen naar Genk?

Fabian Morren
| 131 reacties
Brepoels, Stevens of toch Vergoossen naar Genk?
Foto: © SC

Nu het zeker is dat Frank Vercauteren zal vertrekken, is het speculeren begonnen. Wie wordt zijn opvolger? Volgens HLN heeft Genk drie kandidaten: Guido Brepoels, Huub Stevens en Sef Vergoossen.

Guido Brepoels is momenteel aan de slag bij Sint-Truiden. Hij kreeg de vraag al voorgeschoteld in het VRT-programma Extra Time. Of hij een verhuis naar Genk zou zien zitten? "Die vraag stelt zich nu niet", antwoordde hij diplomatisch.

Ook Huub Stevens zou op het verlanglijstje van de landskampioen staan. De Nederlander was onder meer aan de slag bij Schalke 04. "Ik had nu met niemand van Genk contact", aldus Stevens. "Genk is als kampioen van België wel een interessante club. Als zij zich aandienen, wil ik daar best over nadenken en praten. Ik denk dat ze daar nu wat overvallen zijn door het plotse vertrek van Vercauteren."

Ook Sef Vergoossen is kandidaat. De Nederlander leidde Genk in 2002 al eens naar de titel en was nog niet zo lang geleden adviseur bij de Limburgers. Momenteel vervult hij die rol bij VVV Venlo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties