Viane: "Dit mag ik thuis nog duizend keer proberen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 11 reacties
Viane: "Dit mag ik thuis nog duizend keer proberen"
Foto: © SC

Denis Viane was gisteren de pechvogel van dienst tegen Cercle Brugge. De verdediger klopte zijn eigen doelman twee keer en werd een halfuur voor tijd vervangen.

Niet dat iemand hem iets kwalijk nam, want Viane had gewoon brute pech tegen Racing Genk. "Bij die eerste tegengoal verdedig ik goed op Vossen, maar dan komt dat gekraakt schot van Vanden Borre en ik voel Jelle uit mijn rug weglopen. Ik was er van overtuigd dat ik die bal nog moest raken. Toen zag ik het leer tussen de handen van Verbist en de paal binnenvallen. Dat mag ik thuis nog duizend keer proberen, dan lukt het me nog niet."

"En die tweede goal was een soorgelijk geval. Opnieuw sta ik bij Jelle en dan zie ik een aanvaller van Genk iets verder staan. Ik wil het gat toelopen, maar ik zie de bal niet en ik raak hem ongelukkig. En weeral zie ik hem in de verste hoek verdwijnen. Dat begrijp je toch niet, want ik zou het aanvallend niet kunnen herhalen."

De goal van Rudy maakte Viane toch nog min of meer gelukkig. "Ik ben blij dat we winnen, maar ik hou toch een wrang gevoel hier aan over. De kranten zullen maandag vol staan, want iedereen wou me spreken. Wat de coach zei? 'Shit happens!' Ik ga me hier vlug overzetten en volgende week is een nieuwe partij. De coach heeft me enkel gewisseld om psychologische redenen. Morgen (zondag) zal het nog wel even blijven hangen, maar daarna zal ik het wel vergeten zijn."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties