Gillhaus: "Ambitieus project van Zulte Waregem overtuigde mij"

Jarryd Naegels
| 2 reacties
Gillhaus: "Ambitieus project van Zulte Waregem overtuigde mij"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hans Gillhaus wordt vanaf 1 september technisch manager bij Zulte Waregem. De club laat daarmee nog eens blijken dat het ambitieus is. "Ik was meteen geboeid door hun project."

De 47-jarige Nederlander komt over van Chelsea. "Daar was ik de verantwoordelijke voor de buitenlandse scouting", zegt hij in de kranten. Aan de Gaverbeek moet hij mee de torenhoge ambities van gedelegeerd bestuurder Patrick Decuyper waarmaken. "Dit is een mooi project."

Gillhaus tekende een driejarige verbintenis. "Ik was meteen geboeid door het ambitieuze project van de club. Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen. Ik merk dat de basis hier hetzelfde is als bij Chelsea: een nieuwe baas die wil professionaliseren en prijzen winnen."

"Hier is geen traditie zoals bij Club Brugge, Anderlecht of Standard", weet de gewezen international van Oranje. "Chelsea had ook de traditie niet van Man. United of Liverpool."

"Ik heb echt een goed gevoel bij deze overstap. Ik kon ook naar Feyenoord, maar Zulte Waregem was het meest concreet. Of er spelers van Chelsea komen? Misschien dat ik mijn contacten kan gebruiken, maar het is de bedoeling dat de eigen jeugd geboost wordt." Trainer Darije Kalezic reageerde alvast enthousiast op zijn aanstelling.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties