Groep C: Italië wint nipt van de Faroër

Sam Soetaers
| 21 reacties

Italië is ruimschoots leider in groep C. Al kende het geen makkelijke wedstrijd tegen de Faroër. Achtervolger Slovenië verloor zijn partij van Estland.

Italië keert met een nipte 1-0 zege terug uit de Faroër. Een vroeg doelpunt van Cassano legde de wedstrijd al na tien minuten in zijn definitieve plooi. Italië heeft acht punten meer dan achtervolger Slovenië.

De Slovenen verloren voor eigen publiek van Estland. Vassiljev had Estland net voor het halfuur via de stip op voorsprong gebracht. Matavz kon twaalf minuten voor tijd gelijkstellen, maar drie minuten later schonk Purje de bezoekers alsnog de overwinning.

Noord-Ierland verloor dan weer van Servië. Pantelic kon het enige doelpunt van de wedstrijd scoren.