Futsal Topsport Antwerpen walst over Sahin Hasselt

Melissa Maes
| 2 reacties
Futsal Topsport Antwerpen walst over Sahin Hasselt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vrijdagavond startte het seizoen 2011 – 2012 in de Futsal competitie Eerste Nationale afdeling en nationale beloften. Futsal Topsport Antwerpen trok naar Runkst bij Hasselt voor de confrontatie met Sahin Hasselt.

De bezoekers startten snedig maar dit leverde naast wel wat dreiging, in eerste instantie vooral fouten op. In de achtste minuut pikte Achabar de bal mee en legde aan maar de doelman wist opnieuw te blokkeren. Bachar was echter ter plaatse en kon de afvallende bal simpel in doel leggen.

Vijftien seconden later wist Smail El Faroussi de bal te ontfutselen en hij trok zelf op avontuur. In een warrige fase blokte de doelman opnieuw de poging. De bal stuiterde voor de rechter van Bachar en met een beheerste halve omhaal knalde die zijn tweede van het seizoen in de tent.

Het stond niet in het Antwerpse scenario maar twee minuten later brak Sahin verrassend uit en op de rechterflank werd de plaatselijke nummer twaalf aangespeeld. Uit een behoorlijk scherpe hoek haalde die uit op doel en hij passeerde Morant met een pegel in het dak van zijn kooi: 1-2.

De thuisploeg wist verder niet meer te scoren. Antwerpen kreeg wel opnieuw een boost na het tegendoelpunt en ging verder op zoek naar mogelijkheden. 1-10 werd de einduitslag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties