Jol: "Enorme ontgoocheling"

Tomas Taecke
| 7 reacties
Jol: "Enorme ontgoocheling"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fulham incasseerde in blessuretijd een dodelijke tegengoal tegen het reeds uitgeschakelde Odense (2-2). Door de puntendeling mag Wisla Krakow naar de volgende ronde, ten koste van de verbouwereerde Londenaars.

Martin Jol kon na afloop van het drama zijn ogen niet geloven. De Fulham-coach stak zijn ontgoocheling niet onder stoelen of banken: "Dit doet enorm veel pijn. Meestal heb je even tijd om van een tegenslag te bekomen, maar nu gebeurde het echt in de allerlaatste seconden".

"De ontgoocheling is enorm groot", reageerde de gewezen Ajax- en HSV-coach. "Ik denk dat het met een gebrek aan ervaring te maken heeft. Met 25 seconden op de klok moet je de bal in de eigen ploeg houden", aldus Martin Jol.

De uitschakeling van Fulham komt ook hard aan bij Bryan Ruiz. De Costa Ricaan kwam in de groepsfase niet in actie omdat hij eerder dit seizoen met Twente Europees speelde. Ruiz werd niet ingeschreven maar mocht wel na Nieuwjaar zijn opwachting maken in een eventuele zestiende finale voor Fulham.

Moussa Dembele speelde overigens de hele wedstrijd tegen Odense. Ook voor de Rode Duivel zit het Europees avontuur er na gisterenavond op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties