Bob Peeters concentreert zich op play-off I

Fabian Morren
| 4 reacties
Bob Peeters concentreert zich op play-off I
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

De laatste weken loopt het ietwat minder, maar Cercle Brugge kan terugblikken op een sterk seizoensbegin. Straks is er nog de uitwedstrijd tegen Racing Genk.

Cercle trok op afzondering naar Hasselt voor die wedstrijd. "Het is niet omdat we voor een plaats in de top zes spelen dat we op afzondering gaan", zegt coach Bob Peeters in GvA. "Vorig seizoen hadden we ook in die periode van de feestdagen hetzelfde gepland."

"Ik vrees niet dat de spelers zich op kerstavond gingen bezondigen aan overmatig alcoholgebruik of ongezonde spijzen, ze zijn professioneel genoeg. Maar ze vroegen zelf om die afzondering, anders worden ze toch gestoord door familiebezoek en kunnen ze niet hun normale slaap en rust nemen."

Volgens Peeters zal Cercle het hele seizoen meedoen voor de play-of I. "Die zes plaatsen worden verdeeld tussen de ploegen die nu in de top zeven staan en misschien nog Bergen, dat ook aansluiting kan vinden. Racing Genk staat misschien onder de verwachtingen geklasseerd, maar dat ze hun boerenjaar van vorig seizoen niet gingen herhalen was zeker en bovendien hebben ze door die Champions League ook wat punten verloren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties