Interview Huysegems: "Straks nog één keer vlammen"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Huysegems: "Straks nog één keer vlammen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond werkt Lierse zijn laatste wedstrijd voor de winterstop af op het veld van Beerschot. Stein Huysegems wil nog één keer alles uit de kast halen om daarna goed uit te rusten.

"Als we straks op Beerschot kunnen winnen, dan gaan we met veel vertrouwen de winterstop in", vertelt de aanvaller aan onze redactie. Toch weet hij dat het een moeilijke wedstrijd wordt. "Beerschot heeft nu twee keer verloren en zij willen iets goedmaken. Het zal dus moeilijk worden maar laat ons hopen dat het lukt."

Winterstop
Voor Huysegems komt de winterstop als geroepen. "Ik voel dat de frisheid toch wat weg is, je mag niet vergeten dat ik geen normale voorbereiding heb gehad. We gaan straks nog één keer vlammen en dan kunnen we goed rusten."

Standard
Huysegems kwam ook nog terug op de verloren bekerwedstrijd tegen Standard. "We gaven die twee goals te makkelijk weg en dan heeft Standard de kwaliteiten om dat af te straffen. In de tweede helft hadden wij nog de kansen op de 2-2 maar we misten dat tikkeltje frisheid voor doel."

De spits weet dat het nu heel moeilijk wordt om de halve finale te bereiken. "Het wordt heel lastig om met 0-2 te gaan winnen op Sclessin maar in voetbal kan alles."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties