Overmeire: "Krijgen geen loon naar werk"

Fabian Morren
| 2 reacties
Overmeire: "Krijgen geen loon naar werk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In acht thuiswedstrijden kon Lokeren slechts één keer winnen. Vanavond moeten de drie punten op Daknam blijven in de thuismatch tegen Sint- Truiden.

"Onze thuisreputatie is niet meer wat ze geweest is", beseft Killian Overmeire. "Vorig seizoen waren we in eigen midden voor iedereen een te duchten tegenstander. Nu is dat blijkbaar anders. Door onze goede resultaten van vorig seizoen en die onverwachte deelname aan play-off 1 treden vele tegenstanders ons nu meer behoudend tegemoet."

"Anderzijds kwamen we toch heel wat beter voor de dag in de topmatchen tegen Anderlecht, Club Brugge en Standard, ploegen die voor de drie punten kwamen. Maar met slechts één op negen kregen we in die wedstrijden uiteindelijk geen loon naar werk. Het is dus al in meerdere wedstrijden van net niet geweest. Terwijl het vorig seizoen vaak andersom was", merkt de middenvelder op in GvA.

"Maar wat we in onze laatste wedstrijden gebracht hebben, geeft ons toch vertrouwen. Zowel tegen Standard als tegen Anderlecht en vorige woensdag nog in de bekermatch tegen Gent hebben we telkens goed voetbal gebracht en ook veel kansen afgedwongen. Maar de resultaten waren niet navenant. Een even goede prestatie neerzetten met een beter resultaat - winnen! - is de opdracht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties