Simaeys: "Ik kan zelfs nog beter"

Simaeys: "Ik kan zelfs nog beter"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Jeroen Simaeys kan terugblikken op uitstekende maanden bij Racing Genk. Na zijn blessure stond hij er meteen opnieuw in de Limburgse defensie.

"Ik ben redelijk tevreden over mijn eerste maanden hier", zegt Simaeys in Het Nieuwsblad. "Ik vond meteen mijn plaats in de groep en heb me ook snel kunnen tonen op het veld. Of ik zelf niet een beetje verrast ben? Niet echt, neen. Ik was ervan overtuigd dat ik dit kon en ik geloof zelfs dat het nóg beter kan."

Simaeys vindt de sfeer in de kleedkamer bij Genk helemaal anders dan bij Club. "Er lopen bij Genk minder vedetten rond en je voelt ook dat dit een ploeg is die wat minder lang aan de top staat. Ze zijn hier nog hongerig naar succes. Dat zie je op training en dat staat me wel aan."

Vanavond wacht een duel met Cercle Brugge. "Het wordt een heel belangrijke match voor ons", geeft Simaeys toe. "Door die 0-0 op Standard en het verlies van Cercle en Kortrijk kunnen we een goede zaak doen in de rangschikking. We kunnen ook voor een stuk goedmaken van wat we door de Champions League hebben laten liggen. Je kan er niet naast dat die ons punten heeft gekost."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties