Interview Cornelis: "Top zes blijft ons doel"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Cornelis: "Top zes blijft ons doel"
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge verloor afgelopen weekend met zware 4-0 cijfers tegen Beerschot en tuimelde uit de top zes. Hans Cornelis benadrukt dat play-off 1 toch een doel blijft.

"Die 4-0 nederlaag moeten we snel vergeten. In dat opzicht is het goed dat we woensdag alweer de volgende wedstrijd hebben", zegt Cornelis aan onze redactie. Wat er allemaal foutliep tegen Beerschot? "We slikken al heel snel dat flutdoelpunt en dan kregen wij wel enkele kansen maar wij konden niet scoren. We begonnen aan de tweede helft met het geloof dat we het nog konden rechtzetten maar dan komt die strafschop, die er volgens mij geen was. Op het einde liepen we er dan wat moedeloos bij."

Drie punten tegen Lierse
Met een overwinning tegen Lierse kan Cercle zich mogelijk weer in de top zes nestelen. "Op Lierse is het altijd moeilijk maar het is zeker niet onhaalbaar. We gaan voor de drie punten tegen Lierse." Een extra handicap voor Cercle is de schorsing van Vidarsson en Evens. "Dat is natuurlijk wel jammer maar nu moeten andere jongens het maar doen."

Cercle heeft van play-off 1 zijn doel gemaakt en daar verandert na de 4-0 nederlaag niets aan. "De top zes blijft een doel. We staan nu één puntje achter, dan mag het een ambitie blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties