Reactie Van der Elst: "Blijven gaan voor voorlaatste plaats"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Van der Elst: "Blijven gaan voor voorlaatste plaats"
Foto: © SC

Sint-Truiden ging zaterdagavond ook tegen Cercle de boot in en lijkt nu helemaal veroordeeld tot play-off 3. Daar lijkt ook trainer Franky Van der Elst zich bij neer te leggen.

Met Cercle kreeg STVV een ploeg op bezoek die na de winterstop ook niet al te best presteerde, maar puntenwinst zat er niet in. Sint-Truiden verloor met 0-1 maar kon volgens Van der Elst toch aanspraak maken op een gelijkspel.

"We hebben er alles aan gedaan, ik heb tijdens de wedstrijd enkele nieuwe mensen ingebracht zodat we in het laatste kwart van de partij toch met een heel aanvallend team tussen de lijnen stonden maar we konden er weinig mee creëren. We hadden misschien wel een gelijkspel verdiend maar dat is er jammer genoeg niet van gekomen."

Chatelle en Rossini
De coach bracht zijn twee nieuwe aanwinsten onmiddellijk aan de aftrap. "Ik vond het behoorlijk voor hun eerste wedstrijd. Chatelle zakte in de tweede helft wat weg maar Rossini bleef een goed aanspeelpunt en je zag dat hij meer wedstrijdritme in de benen heeft dan Thomas."

Voorlaatste plaats
STVV lijkt zich nu helemaal op te maken voor de strijd op leven en dood in play-off 3. "Indien voor ons de voorlaatste plaats het maximum haalbare zou zijn, dan moeten we daar toch voor blijven gaan. Dat kan immers nog heel belangrijk zijn in play-off 3."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties