Been gooit De Bruyne voor spelersgroep na zware uithaal

Robby Morren
Robby Morren
| 106 reacties
Been gooit De Bruyne voor spelersgroep na zware uithaal
Foto: © SC

Kevin De Bruyne heeft zaterdagavond zwaar uitgehaald naar zijn ploegmaats en moet zich van trainer Mario Been verantwoorden tegenover zijn collega's. "Alleen dan kunnen we er wat mee", zo vindt de coach.

Robby Morren in Genk

Het was een ontstellend zwak Racing Genk dat we zaterdag tegen Lokeren aan het werk zagen. We kunnen de frustratie van De Bruyne aan de rust begrijpen maar zijn woorden kwamen wel hard aan.

Beschaamd
"Het was rampzalig. Ik denk dat sommigen geen goesting hebben om te voetballen. Ik ben beschaamd voor sommige mensen. Ik denk dat diegenen die niet meer willen spelen, moeten afhaken en we moeten doorgaan met hen die wel willen spelen", vertelde de Chelsea-aanwinst voor de microfoon van Sporting Telenet.

Mario Been was allesbehalve opgezet met de uithaal en wil dat De Bruyne zijn verwijten rechtstreeks aan zijn ploegmaats vertelt én namen noemt.

Kwalijke zaak
"Ik vind dit een kwalijke zaak. Als je dat soort dingen zegt, moet je het intern doen want dan kunnen we er wat mee. Ik zal hem hierover aanspreken en Kevin mag in de groep zeggen wat hij bedoelt en wie hij bedoelt. Het gaat mij te ver dat hier spelers lopen bewust de boel te verzaken, zoals hij dat noemt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties