Reactie Coppens: "Veld is eerste klasse niet waard"

Tomas Taecke
| 3 reacties
Coppens: "Veld is eerste klasse niet waard"
Foto: © SC

Jo Coppens hield andermaal zijn netten schoon tegen KV Mechelen. Samen met Cercle rukt de Limburgse doelman op naar een gedeelde vijfde plaats in de klassering.

Tomas Taecke in Brugge

"Door de nederlaag van Genk moesten we vandaag absoluut winnen", gaf Coppens na de wedstrijd aan in de catacomben van het Jan Breydelstadion. "We waren extra gemotiveerd omdat we echt een uitstekende zaak konden doen".

"Vandaag waren enkel de drie punten belangrijk", ging de doelman verder. "Op dit veld doet de manier waarop je wint niet ter zake. Dit speelveld is echt een schande. Het is eerste klasse-onwaardig. Zeker voor een doelman is dit een ramp. Je steunbeen glijdt voortdurend weg, het is bijzonder moeilijk om je af te zetten".

"Enkele weken geleden zag de situatie er voor Cercle wat beroerd uit. We hebben toen besloten wedstrijd per wedstrijd aan te pakken en plots zijn we weer helemaal in de running voor PO1. Nu moeten we op dezelfde manier de partijen blijven benaderen, te beginnen met de moeilijke uitwedstrijd in Leuven volgend weekend".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties