Reactie Riga: "Fier op mijn spelers"

Tomas Taecke
| 12 reacties
Riga: "Fier op mijn spelers"
Foto: © SC

José Riga vond na afloop van de puntendeling dat zijn Standard één doelpunt meer verdiende dan Hannover. De coach van de Rouches stelde ook in vraag waarom de vijfde en zesde official op de doellijn geplaatst worden.

Tomas Taecke en Melissa Maes in Luik

"Ik ben fier op het resultaat van mijn spelers", zei José Riga op de persconferentie na de wedstrijd. "We hebben de partij zeer sterk aangevat met de nodige druk op de tegenstander. We kregen enkele kansen maar bij de eerste tegenprik ging de bal meteen op de stip. Die situatie hadden we beter moeten inschatten".

"We hebben goed gereageerd en scoren twee knappe goals. Na de pauze kregen we het moeilijker en uiteindelijk geven we de overwinning uit handen. Ik ben een beetje gefrustreerd omdat we zeker één doelpunt meer verdienden dan Hannover. De tegenstander was goed georganiseerd en solide, toch kregen we de kansen op een derde treffer".

"Jammer genoeg kregen we geen strafschop voor de overtreding op Tchité. Ik vraag me nog steeds af wat de rol precies is van de twee officials die op de doellijn geposteerd zijn", aldus een ontgoochelde José Riga.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties