Sahin Hasselt maatje te klein voor FT Antwerpen

Andrea Doino
| 0 reacties
Sahin Hasselt maatje te klein voor FT Antwerpen
Foto: © SC

Vrijdagavond kreeg Futsal Topsport Antwerpen Sahin Hasselt over de vloer. Sahin Hasselt heeft uit twintig partijen slechts vijf punten weten te behalen. FT Antwerpen won overtuigend met 9-0 van de Limburgse ploeg.

Sahin Hasselt zag zijn hoofdcoach Andre Delafontaine in het begin van het seizoen al vertrekken, samen met enkele sterkhouders zoals Ismaël El Ghoulbzouri en Khalid Moussaoui. Blijkbaar heeft dit een enorme invloed gehad op de prestaties aangezien er uit twintig wedstrijden maar vijf punten werden gesprokkeld. Vrijdagavond gingen ze op bezoek bij de leider FT Antwerpen. Ze verloren kansloos met 9-0.

In de eerste helft bleef de schade beperkt tot 2-0. Na de pauze was het klasseverschil te groot en kwam FT Antwerpen nooit in de problemen. Het kon nog 10-0 worden maar in de slotfase miste Omar Zouggaghi een penalty.

Het klasseverschil tussen beide ploegen was veel te groot om van een eerste nationale-wedstrijd te kunnen spreken. FT Antwerpen staat aan de leiding met één punt meer dan eerste achtervolger A&M Chatileneau maar heeft wel twee wedstrijden minder gespeeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties