Interview Leko over contractverlenging: "Voetbal is mijn leven"

Glenn Schrader
| 9 reacties
Leko over contractverlenging: "Voetbal is mijn leven"
Foto: © SC

Vandaag meldde Lokeren dat Ivan Leko een nieuw contract heeft getekend. De Kroaat zal ook volgend jaar voor Lokeren spelen. Onze redactie vroeg wat hij van zijn contractverlenging vond.

“Ik ben zeer tevreden dat ik een nieuw contract heb kunnen tekenen”, laat hij blij weten. “Ik hoop vooral dat mijn extra jaar goed zal zijn voor de ploeg. Mijn laatste jaar ben ik zeker nog van plan om er mijn beste van te maken.”

Ivan Leko denkt dat Lokeren zijn laatste club zal zijn. “Waarschijnlijk zal Lokeren wel mijn laatste ploeg worden. Ik ben nu al 34 en voel toch wel dat het einde er aan zit te komen. Ik voel me nog wel fysiek goed en zal dan ook blijven voetballen als ik de club iets kan bijbrengen. Maar maximaal zie ik me nog twee tot drie jaar voetballen.”

De toekomst van Ivan Leko
De Kroaat ziet zichzelf nog wel trainer worden. “Voetbal is mijn leven”, zegt hij gedecideerd. “Ik neem momenteel deel aan een trainerscursus en hoop dan ook de voetbal wat bij te brengen. Volgens mij heb ik daar de kwaliteiten wel voor. Wie weet word ik wel trainer bij Lokeren, ik voel me hier momenteel goed.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties