Louwagie in de wolken met vorderingen stadion

Mathias Dumarey
| 54 reacties
Louwagie in de wolken met vorderingen stadion
Foto: © SC

Wie dezer dagen langs de E17 in Gent passeert ziet de ruwbouw van het nieuwe Arteveldestadion steeds groter en groter worden. Gent-manager Michel Louwagie is dan ook in de wolken met de vorderingen van zijn kroonjuweel.

De bouw van het gloednieuwe Arteveldestadion gaat steeds vlotter en vlotter. De eerste steen werd destijds gelegd in september 2008 met de bedoeling dat het stadion speelklaar zou zijn geweest in de zomer van 2012. De werkzaamheden sleepten echter lange tijd aan.

"Er hebben er veel met ons gelachen. Niet in ons gezicht, maar achter onze rug. Ik kom hier nu elke dag eens polshoogte nemen. Het geeft echt een kick om dit te zien", stelt Michel Louwagie in HLN. "Of we nu een voorsprong nemen op andere clubs? Eerst moeten we nog een achterstand zien in te halen. De andere Belgische topteams hebben een budget van net geen dertig miljoen euro en dat zonder Europees voetbal", gaat Louwagie verder. "Wij zitten aan zeventien miljoen euro, maar we kunnen door in het nieuwe stadion te voetballen dat opkrikken tot ron de 25 miljoen euro", besluit de manager. AA Gent hoopt in zijn nieuw stadion te voetballen vanaf het seizoen 2013-2014.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties