Beerschot-spelers worden Warriors

Beerschot-spelers worden Warriors
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot staat op het punt het voorbeeld van Liverpool te volgen. De ploeg van voorzitter Patrick Vanoppen heeft een sponsordeal met het Amerikaanse sportmerk 'Warrior Sports' op het oog. Een bedrijf dat nieuw is op de voetbalmarkt.

Deze week steeg de zenuwachtigheid bij vele Beerschot-supporters. Na de vorige "State of the Union leefden vele fans toe naar "Super Tuesday". Dinsdag de 13de (een ongeluksdag in Spanje vergelijkbaar met onze vrijdag de 13de) zou er heel veel witte rook opstijgen uit het Kiel. We hebben met Patrick Vanoppen gebeld, maar voorlopig wil hij enkel witte mist spuien. Hij weigerde commentaar op alle geruchten. Welk nieuws kon er vandaag komen?

Beerschot heeft een nieuwe kledijsponsor. Warrior Sports heeft reeds een deal gesloten met Liverpool. Liverpool heeft immers Amerikaanse eigenaars en de voorzitter, Tom Werner, is tevens preses van de Boston Red Sox die door de Warrior Sports worden gekleed. Hiernaast ziet u wat wellicht de nieuwe shirts van Liverpool worden.
 

Sommige supporters hadden ook verwacht dat het akkoord met Liverpool zou bekend gemaakt worden. Beerschot is al enkele maanden aan het onderhandelen met Liverpool over een samenwerkingsakkoord en kwam zodoende ook in contact met de nieuwe kledingsponsor van 'The Reds'. Meer details zullen pas over enkele maanden bekend gemaakt worden, maar de deal zou wel zo goed als rond zijn.

Het is een drukke dag bij Beerschot, want ook dit werd vandaag aan het licht gebracht:

Beerschot zou akkoord hebben met Adrie Koster.

Beerschot ontkent met klem de geruchten over Koster.

Beerschot vindt nieuwe commercieel directeur?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties