Standard zonder Goreux en Gonzalez richting Hannover

Tomas Taecke
| 5 reacties
Standard zonder Goreux en Gonzalez richting Hannover
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

José Riga heeft dinsdagmiddag de twintigkoppige wedstrijdkern voor het Europees duel in Hannover bekendgemaakt. De geblesseerden Bia, Mpoku en Buzaglo zijn er vanzelfsprekend niet bij. Ook de geschorste Goreux en pas herstelde Gonzalez blijven thuis.

Standard trekt donderdagavond naar Hannover waar het met de Bundesligaclub de strijd aanbindt om een plaatsje in de kwartfinales te veroveren. José Riga maakte deze middag zijn selectie bekend, die woensdag zal afreizen naar het Noorden van Duitsland.

Mujangi Bia en Buzaglo zijn er niet bij. Beiden trainden individueel en revalideren nog steeds van hun blessures. Ook Mpoku liet de groepstraining aan zich voorbijgaan. De youngster is ook niet ingeschreven voor de uitschakelingsfase en kon dus sowieso niet meereizen. Réginal Goreux is geschorst en Nacho Gonzalez nog niet voldoende hersteld van een blessure.

De selectie: Bolat, Moris, Henkinet, Ciman, Opare, Pocognoli, Felipe, Kanu, Gershon, Belhocine, Zennaro, Buyens, Vainqueur, Gakpé, Vandamme, Seijas, Bjarnason, Cyriac, Batshuayi, Tchité.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties