Mathisen moet nieuwe club zoeken

Melissa Maes
| 3 reacties
Mathisen moet nieuwe club zoeken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse zal het contract van Alexander Mathisen niet verlengen. De Noor tekende in december 2010 een overeenkomst van anderhalf jaar. "Hij heeft niet kunnen tonen wat hij in zijn mars had."

Alexander Mathisen heeft pech gehad, zoveel is zeker. Hij heeft hier door omstandigheden wellicht niet kunnen tonen wat hij in zijn mars had”, zegt CEO Jesse De Preter op de clubwebsite.

“Veel heeft hij bij Lierse niet kunnen spelen. Hij was gekwetst, daarna werd hij ziek. Erg jammer voor die jongen, maar onze opdracht is om binnen de beperkingen van ons budget een ploeg op het veld te sturen waar je altijd op kan rekenen.”

“Ik heb van in het begin gezegd dat ik de spelerskern zou verkleinen en de loonlast naar omlaag brengen. Ik ben daar nog altijd mee bezig en het vertrek van Alex situeert zich in dat plaatje. Dat lijkt hard en dat is het misschien ook, maar dat is voetbal.”

“We zullen Alex blijven herinneren als een bijzonder minzame man en we wensen hem uiteraard het beste toe in zijn verdere carrière”, besluit De Preter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties